Betaalmogelijkheden bij gokkasten

Je kan op de gokkasten en videoslots met verschillende betaalmogelijkheden credits opwaarderen.

iDeal

Ideal is snel en veilig geld storten. Via internet bankieren en een authenticator zal je altijd een unieke code ontvangen. Hierdoor word dit beschouwd als één van de veiligste betalingmogelijkheden online. Stort nu veilig geld op de gokkasten en videoslots.

Telefoon

Via telefoon kan je credits toevoegen aan de gokkasten. Je krijgt hierbij een unieke code dat aan jouw gokkast verbonden zit. Wanneer je deze code invult zal je direct credits toegevoegd krijgen. Je kan voor €1,30 13 credits storten per gesprek. Of per minuut aan de telefoon blijven hangen en hiervoor €0,80 wat 8 credits zijn toevoegen.

Banktransfer

Geld overmaken via internet bankieren. Als jouw bank niet verbonden is met ideal kan je nog altijd via internet bankieren geld storten op de gokkasten en videoslots.

Visa of mastercard

Wanneer je betaald met een creditcard is dit zeer snel en veilig. Tegenwoordig zal er om een beveiligingscode gevraagd worden dat bij de bank opgehaald kan worden. Het storten via deze methode gaat op krediet.

Paysafecard

Paysafecards zijn te kopen bij duizenden verkooppunten in Nederland. Zoals benzinestations en sigarenhandels. Hierbij krijg je een code dat opengekrast kan worden. Wanneer je deze invoert bij de gokkast zelf zal het bedrag dat op de paysafecard staat toegevoegd worden. Paysafecards kun je al kopen vanaf €10 tot aan €100.

Moneybookers

Moneybookers zou je kunnen zien als een soort van bank. Alleen hoef je niet elke keer je rekening nummer in te vullen bij het storten van geld. Je kan op moneybookers je geld online storten eenmalig. En dan via het account van moneybookers geld storten op de gokkasten en videoslots.